info@chopinsoftware.nl   @chopinsoftware   0800-MAATWERK  

Software Development

Standaard leveren wij maatwerk oplossingen

Wilt u meer weten?

Wij denken graag met u mee!

Neem hier contact met ons op

Software Development

Chopin Software Development heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van applicaties. Wij zijn in staat om het hele traject van definitie tot oplevering voor onze rekening te nemen. Het is uiteraard ook mogelijk om een deel van een project aan ons uit te besteden. Indien gewenst kunnen wij een groot project ook in samenwerking met voor ons vertrouwde partners uitvoeren.

Chopin Software Development ontwikkelt binnen een zeer kort tijdsbestek een volwaardige applicatie die aansluit bij uw behoeften. Wij zijn hiertoe in staat, doordat wij de afgelopen jaren onze zorgvuldig samengestelde standaarden en standaardmethodes effectief hebben ingezet.

Chopin ontwikkeld uitsluitend software voor het Microsoft Windows-platform, bij voorkeur met behulp van de moderne programmeertaal C#. Ook hebben wij ruime ervaring met het inzetten van Webservices om, met internet als communicatiemedium, uw applicaties locatieonafhankelijk te laten werken.

Zo kan de sterke userinterface van het Windows- platform eenvoudig gecombineerd worden met de flexibiliteit van het internet. Via deze werkwijze kunnen wij ook mobiele of web applicaties makkelijk aan laten sluiten bij uw overige applicaties.


"Those who say it can not be done, should not interrupt those doing it. "