info@chopinsoftware.nl   @chopinsoftware   0800-MAATWERK  

Cloud

Use the power of the cloud

Wilt u meer weten?

Wij denken graag met u mee!

Neem hier contact met ons op

Cloud

Het Windows Azure Platform is ontworpen om schaalbare en betrouwbare applicaties op te draaien. Chopin Software maakt gebruik van het Azure platform, zoals gebruik wordt gemaakt van een operating systeem. Hierdoor kunnen wij ons focussen op het realiseren van functionaliteit en gebruik maken van de diensten van het platform.

Het Windows Azure Platform is geen alles of niets keuze.
Bestaande on-premise applicaties kunnen worden uitgebreid met cloud-functionaliteit. Op deze manier is het mogelijk om bestaande software met een beperkte investering uit te breiden. Op het platform kunnen zowel producten voor eindgebruikers draaien, maar ook deelfabrikaten die gebruikt gaan worden binnen andere oplossingen.

Het Windows Azure Platform maakt nieuwe toepassingen mogelijk voor bedrijven en ondernemers en zal daardoor nieuwe projecten opleveren. Doordat het direct beschikbaar is wordt de tijd voor het uitrollen van een (ver)nieuw(de) dienst aanzienlijk verkort. Bestaande
activiteiten sneller doen, klantvragen sneller kunnen invullen, nieuwe diensten sneller ontwikkelen - allemaal mogelijk dankzij het Windows Azure Platform.

Dankzij de directe aanwezigheid van de schaalbare Microsoft datacentra betaalt de klant alleen voor het gebruik van de dienst. Maakt de klant veel gebruik van het platform, dan betaalt hij meer, maakt de klant minder gebruik, dan betaalt de klant minder.

Voor het ontwikkelen van het platform maakt Chopin Software gebruik van bestaande tools
en technologie, zoals Visual Studio en het .NET Framework. Onze ontwikkelaars die
bekend zijn met de Microsoft productlijn kunnen hierdoor optimaal van de voordelen van
het Windows Azure Platform gebruik maken.

Vanuit een technisch oogpunt is Windows Azure eenvoudig te beheren en biedt het platform services om schaalbare en betrouwbare applicaties te ontwerpen en creëren.

Ook vanuit een business oogpunt zijn er grote voordelen. Het aantal "resources" kan eenvoudig worden verhoogd en verlaagd. De investering op voorhand is minimaal. Het Windows Azure Platform biedt een goede technische en business basis om applicaties op te realiseren!


"Nothing great was ever achieved without enthusiasm. -- Ralph Waldo Emerson"